• Ngabagéakeun anjeun Boffo toko!

Tentang Kami

tim urang

Urang kudu leuwih 150 staf teknis terampil sarta ngalaman.

IMG_5545 - 副本
IMG_5555 - 副本

Company kami

Guangzhou Boffo Kulit Produk Co., Ltd, Didirikeun taun 2008, Ieu aya di Huadu Cina, nu geus hailed salaku "Cina Kulit Ibu" ku Cina Kulit Asosiasi Industri. Urang kudu leuwih 150 staf teknis terampil sarta ngalaman. Pabrik urang nempatan 6000 méter pasagi, Kami geus mesin motong, mesin jahit Komputer, mesin jahit, husus dina desain, ngembangkeun, produksi jeung jualan  fashion backpack, handbags, Purses etc, We have a full range of model development, pattern making, production control, business team, to provide OEM&ODM high-end products to customers. We had the honor to serve some of famous brand all over the world, such as ONLY, DMR, Mellow World,Guy Laroche, SHINYTON, ROBINWAY, Nicole Lee USA etc. Our products have exported to USA, Turkey, Russia, Spain around the world.Quality is our culture, trust us! You will be one of our VIP customers once we have chance to service you! Welcome to visit us!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!