• Welcome sampeyan Boffo nyimpen!

Babagan awake dhewe

TEAM OUR

We have saka 150 Staff technical trampil lan experienced.

IMG_5545 - 副本
IMG_5555 - 副本

Company kita

Guangzhou Boffo Kerajinan Kulit Co., Ltd, Madeg ing 2008, Dumunung ing Huadu China, kang hailed "China Kulit Capital" dening China Kulit Industry Association. We have saka 150 Staff technical trampil lan experienced. pabrik kita dikuwasani 6000 meter, We wis nglereni mesin, mesin jait Komputer, mesin jait, specialized ing desain, pembangunan, produksi lan dodolan fashion tas ransel, tas, Purses etc, We have sawetara kebak model, pola nggawe, kontrol produksi, tim bisnis, kanggo nyedhiyani dhuwur-mburi OEM & ODM kanggo pelanggan. Kita wis pakurmatan kanggo ngawula sawetara saka account misuwur kabeh ndonya, kayata ONLY, DMR, Mellow World, Guy Laroche, SHINYTON, ROBINWAY, Nicole Lee USA etc. Kita produk wis diekspor kanggo Amerika Serikat, Turkey, Rusia, Spanyol sak world.Quality budaya kita, dipercaya kita! Sampeyan bakal dadi salah siji saka pelanggan VIP kita yen kita duwe kasempatan kanggo layanan sampeyan! Welcome to visit us!

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!